Salam Ramadhan & Aidilfitri


Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Sorry sebab ucapkan lambat untuk bulan Puasa ni. Aku terlalu sibuk and kadang-kadang aku malas nak buka blog. Lagipun aku busy siapkan kerja khusus seni.

Aku dalam bulan Ramadan ada lah masalah sikit dengan orang sekeliling.

Apa perasaan korang, korang usaha macam-macam untuk majukan sesuatu tapi ia hanya menjadi sia-sia disebabkan orang tertentu.

Apa perasaan korang kalau korang saja beria-ria dalam sesuatu dan orang lain buat tak kisah jer.

Apa perasaan korang arahan korang langsung tak didengari padahal untuk kebaikan semua orang.

Apa perasaan korang bila korang tahu perangai kawan korang yang sebenar

Inilah yang aku hadapi sepanjang dalam bulan Ramadhan.

Aku juga dapat banyak homework. Banyak gila wei. Cuti 2 minggu jer tapi kerja sekolah macam cuti 2 bulan. Ujian bulan Ramadan katakan. Huhuhuhuhuhu. Dahlah buku math aku dekat kawan, dalam tu dah lah kerja sekolah. Pusing kepala ni dibuatnya.


Ok Kejap, bagi aku kesempatan nak promote grup WhatsApp aku. Grup ini dinamakan Sekelompok. So, apa motif aku buat grup ni. Simple, kita buat kawan dalam laman maya. So, dengan join grup ni korang boleh tambah lebih banyak kenalan. So mari kita jadi sekelompok senang cerita satu geng. Tak susah kan. Gp ni tak dapat sambutan sangat sebab baru dicipta semalam, ahli pun 5/6 orang. So, aku promote untuk tambah ahli. Kalau nak join, just email aku nombor telefon korang dekat gengsahabatz@gmail.com. Aku akan inkan korang. Hope korang beri sambutan. Tata tutu titi.