Nama Untuk Hamster Mr



Assalamualaikum
Hallo korang. Korang ada bela haiwan peliharaan tak. Ikan ker, ayam ker, burung ker, kucing ker. Apa-apa pun tak apa. Mirul tengah tunggu hamster jantan Mirul. Tapi masalahnya, Mirul belum ada nama ataupun apa-apa gelaran. Jadi Mirul dengan kakak Mirul dah berusaha nak cuba cari Nama yang sangat sesuai. Tapi malangnya, satu nama pun Mirul tak tahu. Macam mana ni yer.

Dengan ini, Mirul nak minta kerjasama korang untuk bagi beberapa cadangan atau nama-nama yang sedap. Ikut suka hati korang lah. Bila korang dah pilih nama. Korang terangkanlah apa maksud nama yang korang bagi. Mirul akan pilih yang sesuai, sedap dipanggil, dan mempunyai maksud yang sedap. Jadi, Mirul nak minta tolong sangat. Okey

Sekian

12 ulasan:

  1. Alamak..ena xpernah bela pet la..hehe..panggil je ikut color bulu dia..putih ke hitam ke tompok ke..hehe

    BalasPadam
  2. bole letak nama based on color bulu dia, or artis yg mirul minta,haha

    BalasPadam
  3. Apa kata try nama2 makanan biskut macam Oreo, Chipsmore , tutti fruity, hershey's, atau Caramel hihi. macam cute je.

    BalasPadam
  4. waalaikumslm..ada banyak sy bela..hihi bg nama pendek2 je yg mudah disebut dan sedap didengar :)

    BalasPadam
  5. Waalaikumusalam..dulu pernah lah bela kura-kura tp xde bg nama pun.. panggil sayang je.. hehehe.. kalau hamster nie nk bg nama kena tgk rupa dia dulu.. nanti mirul pos gmbr e..baru le tolong bgkan nama.. hehehe..

    BalasPadam
  6. Letaklah nama-nama ahli running man...
    contoh kim jong kook or lee kwang soo..nanti femez tau hamster tu...
    kalau beli yang betina jngan lupa ltak nama song jih yo..

    kawan saya kucing dia semua letak nama artis gitu..senang nak ingat..hahaha....
    tak tipu ni...jangan ketawa..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahah,,,, wah2....artis ap.. artis melayu tk der

      Padam