Hello Mr Mirul !!

Wahhhhh

Dah lama gila aku tak buka blog kesayangan aku. Sorry aku terlalu sibuk sebab join banyak competition melukis. Aku ada masa pertandingan poster dan aku menang saguhati. Aku join pertandingan doodle dan aku dapat tempat pertama. So, dengan kemenangan aku ni, aku dapat kerja sebagai cikgu melukis. Itu membuat aku bertambah busy.

Tambahan lagi, aku baru saja habis final exam. Dan alhamdulillah aku tak gagal dan aku dapat 6A dalam genggaman. Itu pun dah memadai. Dan lagi satu, tahun depan mungkin aku akan jadi lebih tak aktif sebab tahun depan aku SPM. So, wish me luck.


Aku juga ada buat novel. Dan itu salah satu sebab aku busy menulis dekat blog. Korang boleh baca novel aku secara online di Wattpad aku @mrmirulofficial . Kalau aku rajin, aku akan letak novel aku dekat blog aku sendiri. Gambar di atas ialah muka buku yang aku design sendiri.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan