25 Perkara Yang Membuat Aku Gembira.


Assalamualaikum. Hari tu ada seorang blogger tag blog aku. So dalam tag tu dia suruh aku buat 25 perkara yang buat aku happy. Sebenarnya lebih dari 25 ni. Tapi tak apalah. 25 pun 25 lah.

1) Bermain dengan pet aku.
2) Ofcoz bukak blog menghappy kan aku.
3) Layan cerita kartun (walaupun dah tua, still layan kartun).
4) Main game dekat phone.
5) Main game dekat PS2.
6) Tidur (bila aku tidur, aku happy bila bangun tidur).
7) Belajar (belajar jadi seronok bila aku bosan).
8) Main badminton.
9) Main dengan budak-budak (budak senang buat aku happy).
10) Melukis (melukis memang buat aku happy).
11) Dapat ip6 (kalau aku dapat ip6, aku akan terbang).
12) Main rollerblade (benda ni happykan aku & hilangkan tension aku).
13) Menyanyi dalam bilik air (aku happy gila nyanyi dalam bilik air, suara macam Sonaone).
14) Tangkap gambar (aku suka tangkap gambar).
15) Dengar lagu (kekadang aku sedih bila dengar lagu).
16) Pergi Lost World of Tambun (sekali pergi, nak pergi lagi).
17) Makan maggie.
18) Shopping (selalunya shopping happykan girl tapi dia jugak happykan aku).
19) Menyelam dalam air.
20) Bila kawan gelak, aku pun gelak (walaupun tak tahu apa yang funny nya).
21) Tengok video vine malaysia.
22) Bila buat math selama 2 jam, dan akhirnya dapat jawapan. Bahagiaaaanya.
23) Tengok video amanWan.
24) Bila angin yang kuat tiup aku. Memang seronok.
25) Bila dapat A untuk subjek Math.

Yang aku tag ni, sila lah sediakan 25 perkara yang buat korang happy.







8 ulasan:

  1. wah. jarang tau lelaki suka shopping. BTW, blog ni kemas sgt. Good2

    BalasPadam
  2. Sedih dengar lagu tapi tetap gembira juga =)

    BalasPadam
  3. hi, thanks for the tag, akan cuba buat :D

    BalasPadam
  4. http://hafzhanrauf.blogspot.my/2016/03/25-things-that-make-me-happy.html

    Nah finally dah siap hahahah sorry lambat

    BalasPadam