Oh My Folio

Dalam beberapa hari ni, aku agak sibuk menguruskan folio aku. Maklum lah korang sendiri tahu, semakin up form korang semakin banyak kerja folio BM. Aku memang malas gila bab folio ni. Apa lagi nak kena tulis-tulis ni. Kalau boleh aku nak jer guna laptop buat folio. Tapi tak boleh.

Untuk folio BM aku ni, aku kena tulis 36 bab. Kau fikir sikit. Banyak pulak tu. Dah lah tak boleh nak ringkaskan. Jadi aku pun buat lah 36 bab tu. Sakit belakang, sakit badan, sakit tengkuk, semua adalah. Maklumlah aku nak berusahah jadi budak cemerlang. Wakakakakakakakakakakakakakaka.

Aku ambil masa 3 atau 2 minggu nak siapkan folio ni. Memang jemu nak buat. Aku jarang buat folio. Bila aku tahu kawan aku buat folio cepat sangat. Aku pun nak buat cepat jugak. Korang boleh katakan yang aku memang jeles dengan dia. Padahal dia baru start, tapi dia siap dulu. Tu aku tak puas hati.

Dah siap banyak tu, apa lagi aku hiaskan. Aku hiaskan lah ala-ala hispter. Jadilah folio BM hipster. Hahahahahahah

1 ulasan:

  1. hahaa, normallah tu banyak folio nak kena siapkan.. and hope, usaha kau nak jadi budak cemerlang tu tercapai dengan gemilangnya.. hahaaa!

    BalasPadam