Busy Nya Aku

Assalamualaikum korang. Dah lama aku tak menulis dekat blog ni. Maklumlah, aku dah semakin busy. Antara sebab aku busy sebab aku baru jer lepas exam.

Busy gila aku, nak study bab apa yang keluar. Dalam masa 4 jam aku ambil masa untuk study. Tapi aku rasa, tak ada satu apa pun yang masuk dalam otak aku ni. Subjek paling lama aku ambil masa untuk study, semestinya lah Math. Aku nak kena ingat jalan kerja semua itu ini.

Disebabkan busy aku ni jugalah aku tak tahu yang hamster aku perutnya dah berisi. Bila hamster aku beranak, dia makan anak dia sebab aku lupa nak asingkan jantan. oppppppsss. Bukan lupa, aku tak tahu perut dia dah berisi sebab tu aku busy gila.

Lepas tu, banyak cikgu dalam kelas aku, target kelas aku mesti dapat A. Tak boleh dapat BCDEG. Stress aku dibuatnya. Terpaksa lah aku habiskan masa aku dengan belajar.

Lagi satu Boboiboy The Movie. Filem animasi tempatan ni aku belum tengok lagi. Sebab busy. Tapi aku sempak tengok Munafik. Aku recommend korang untuk tengok filem Munafik ni. Ada something special yang video ni nak sampaikan.

Okey itu jaaa, Seeeyaaa.

1 ulasan:

  1. Kesiannnn baby hamster tu... :'(
    Kalau rate /5, munafik tu berapa? Teringin nak tengok. Tapi penakut. Citer hantu memang pangkah siap siap takkan tgk. Hahahahaha...
    Good luck belajar k! Make every single effort worth it, dude! Fighting!!! Heee ;D

    BalasPadam